jetzt gehts los omslag

Op vrijdag 9 februari organiseert CV de Meelhoppers uit Driel in samenwerking met Zalencentrum Driessen ‘Die Große Jetzt Geht’s Los Party’. Vanaf 20.30 uur openen de deuren van het zalencentrum voor alle feestgangers in de regio.

We pakken groots uit met o.a. een live optreden van de Duitse schlagerzanger Otto Lagerfett, die in december nog voor 30.000 mensen optrad bij het uitverkochte Mega Piraten Festijn in GelreDome. De rest van de avond zullen de DJ’s zorgen voor de beste party hits van toen en nu, met af en toe een knipoog naar de echte Duitse klassiekers.

De voorverkoop is inmiddels in volle gang en het belooft een gezellige drukte te worden. Tickets voor het feest zijn voor 5 euro te koop bij Albert Heijn Ger Koopman, aan het Polenplein in Driel. Ook online kunnen er kaartjes worden besteld, kijk voor informatie hierover op de Facebook pagina van CV de Meelhoppers.

De sponsoren van deze avond zijn Zalencentrum Driessen, Albert Heijn Ger Koopman, Gerritsen Heteren en Profile Car & Tyreservice Koos van Elk.

Agenda 2016 | CV De Meelhoppers